13 mei 2024

Uitnodiging: Kermis in Boxtel

Uitnodiging namens,

  • Bruisend Centrum
  • De Wildt Draait Verder
  • Gemeente Boxtel

De kermis van Boxtel staat weer voor de deur en dit jaar willen we ervoor zorgen dat het een feest wordt voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteit. Daarom nodigen de gemeente Boxtel en De Wildt Draait Verder, met veel plezier de ouderen en bewoners van zorginstellingen uit voor een speciale reeks activiteiten.

Op maandagmiddag 19 augustus en dinsdagmiddag 20 augustus 2024

hebben we een bijzondere traktatie voor u in petto: een gratis ritje in de draaimolen! Gelegen in de Croonpassage, tegenover Trots en achter restaurant De Rechter, zal de draaimolen enkele comfortabele fauteuils bieden en toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. En alsof dat niet genoeg is, hebben we in samenwerking met de omliggende horeca een speciaal arrangement samengesteld, inclusief drankjes, hapjes en muziek op het plein.

Op 20 augustus 2024 wordt de jaarlijkse ouderenbingo bij ’t Hart van Boxtel op de Markt ook weer georganiseerd.

Aanmelden

Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, willen we graag een idee krijgen van het aantal deelnemers. Laat ons vóór 1 juni 2024 weten of u van plan bent deel te nemen en met hoeveel personen, via e-mail naar ceesdewildt@planet.nl of telefonisch op 06 – 525 533 97.

Laten we samen genieten van dit feestelijke moment en herinneringen creëren. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de kermis van Boxtel!