18 januari 2024

Bezoek ASML (VOL!)

Het maximale aantal deelnemers aan deze excursie is bereikt!

Op 25 maart hebben we ingeschreven voor een bezoek aan ASML in Veldhoven.

ASML is een innovatieleider in de halfgeleiderindustrie. Zij bieden chipmakers alles wat ze nodig hebben  – hardware, software en diensten –  om via lithografie massaal patronen op silicium te produceren.

Tijdens het bezoek, van 12.45 uur tot 15.00 uur,  aan ASML worden we hartelijk ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens geeft een van de ambassadeurs (uit Boxtel) u een presentatie over ASML. Na een korte pauze wordt u door ervaren medewerkers van ASML rondgeleid door het Experience Center. Daar krijgt u een kijkje in de wereld van ASML.

Aanmelding per mail: LReurings@gmail.com
of schriftelijk: Meidoorngaard 7, 5283 EK Boxtel. NIET telefonisch! Dit in verband met de exacte en volledige voor- en achternaam.

Vertrek vanaf De Rots, Nwe Nieuwstraat 7, Boxtel op 25 maart, om 12.00 uur. U krijgt een mail of telefoontje ter bevestiging of afwijzing bij te veel deelnemers!

Deelnemers moeten zich vooraf opgeven met VOORNAAM en ACHTERNAAM zoals op het paspoort, identiteitskaart of rijbewijs staat.

Tijdens het bezoek MOET een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs getoond worden met dezelfde naam, als opgegeven, anders wordt de toegang ontzegd in verband met security!

Hiervoor hebben we vervoer nodig!!

Tot 22 februari kunnen personen opgeven die ruimte over hebben in de auto. Graag aangeven hoeveel plaatsen u beschikbaar hebt. Tot 28 februari kunnen de leden zich opgeven die willen meerijden. U betaalt aan de chauffeur € 3,– per persoon.